Disclaimer

De volledige inhoud van deze website is in het bezit van of onder controle van Wijnen Marco, en wordt beschermd door de universele auteursrechten. U mag de inhoud enkel downloaden voor persoonlijk gebruik en niet-commerciële doeleinden, maar het is verboden de inhoud te wijzigen of te verveelvoudigen. De inhoud mag anders hoe dan ook niet worden gekopieerd of gebruikt.

Wijnen Marco zal zich inspannen om de informatie op deze website bijgewerkt en nauwkeurig te houden. Wijnen Marco kan in geen enkel geval aansprakelijk zijn voor schade of problemen aan uw systeem die het resultaat zijn van uw toegang tot, of uw onvermogen tot toegang tot, deze website.

Deze website geeft ook links of referenties naar andere sites, maar Wijnen Marco is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere sites en is niet aansprakelijk voor enige schade die uit deze inhoud resulteert. Elke link naar andere sites is louter geplaatst voor het comfort van de gebruikers van deze website.

Wijnen Marco is vrij om de inhoud van alle berichten die u naar deze site of per email naar ons verstuurt, met inbegrip van ideeën, concepten of suggesties, te gebruiken voor om het even welk doel ter verrijking van Wijnen Marco. Dergelijke voorstellen kunnen bestaan in het ontwikkelen, vervaardigen en/of verkopen van goederen of diensten.

Deze website wordt verschaft als een dienst aan de bezoekers ervan. Wijnen Marco behoudt zich het recht voor om, te allen tijde en voor om het even welke reden, de inhoud van deze site te verwijderen, te wijzigen of aan te vullen zonder kennisgeving aan om het even wie.

Deze website is geschikt voor Internet Explorer 10 of hogere versies, Firefox en elke browser die de Adobe Flashplayer 18 ondersteunt en voor schermresoluties vanaf 1024 x 768 of hoger. Om volledig van deze website te genieten is het belangrijk Adobe Flashplayer 18 of hoger te installeren op uw systeem.

Het Wijnen Marco logo en de lay-out en vormgeving van deze website en de dowloadbare items zijn eigendom van Wijnen Marco en mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Wijnen Marco. Het Acobat Reader logo is eigendom van Adobe en alle logo’s van partners zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaars en mogen niet zonder hun toestemming gebruikt worden.

Print Friendly, PDF & Email